Du har en bit kvar, men vi hjälper dig!

resultat-v1-s1-k2.jpg
avskiljare.jpg
Vi förstår om det här kanske känns lite tungt att se, men de bra nyheterna är att du nu har många spännande saker att upptäcka och lära dig, och vi hjälper dig! 🎉
Du har nu tagit ett stort steg till att bli mer redo bara genom att göra det här testet och ha viljan att börja lära känna dig själv och dina behov bättre, så heja dig! 🌟
Just självkännedom kring dina behov, värderingar och relationsmönster är det första och viktigaste steget till att skapa en hälsosam relation.
Scrolla ner för att läsa mer om ditt resultat och för att ta del av tips!
v1.jpg
Ser ut som att du har en bit kvar innan du har full koll på dina prioriteter och vad som är viktigast för dig, men ingen fara, värderingar är vår expertis och kärnan av Relate - vi hjälper dig!
Många relationsexperter menar att just värderingar är den viktigaste kompassen i sökandet efter någon att dela livet med.
Att reflektera över vilka värderingar du bär med dig i livet är därför en bra start till att hitta någon likasinnad.
Rekommenderat för dig:
3_relate_artikel.jpg
värderingar_relate_date.jpg
3_artikel.jpg
värderingar_2_podd.jpg
s1.jpg
Det finns en del att jobba med här och hur fantastiskt är inte det? 💜 Att få upptäcka sina olika mönster och sitt kärleksspråk kan för många vara en riktig aha-upplevelse som gör att man kan se på sig själv och andra i ett nytt ljus.
Med insikt i ditt anknytningsmönster, kärleksspråk och relationsmönster blir det lättare att förstå hur du fungerar och vad du behöver.
Det i sin tur gör att du lättare kan välja en partner utifrån vad du behöver för att känna dig trygg och älskad.
Rekommenderat för dig:
självkännedom_1_test.jpg
självkännedom_1_artikel.jpg
självkännedom_3_podd.jpg
självkännedom_1_lovelanguage.jpg
självkännedom_5_erotic_blueprint.jpg
k2.jpg
Din självskattning när det kommer till hur du kommunicerar och hanterar konflikter visar att du har kommit långt i din utveckling!
Det fina är att det alltid finns utrymme att växa och därför finns vi på Relate här för att guida dig vidare!
Öppen och konstruktiv kommunikation med sin partner är några av delarna i en hälsosam relation. Det är viktigt eftersom man då lättare får sina behov hörda och tidigt kan lösa konflikter.
Rekommenderat för dig:
kommunikation_2_podd.jpg
kommunikation_1_lovelab.jpg
2_horsemen.jpg
Har du en vän du tror skulle uppskatta detta test?
avskiljare.jpg
Om Relate:
Relate är ett syftesdrivet relationstechbolag baserat i Stockholm. Vi grundades 2018 av självledarskapsbolaget SelfLeaders tillsammans med ett par syftesdrivna entreprenörer med målet att utveckla skalbara digitala tjänster för att hjälpa människor till mer medvetna och meningsfulla kärleksrelationer - grundat på tesen att detta börjar med att först blicka inåt i oss själva och få tydlighet i vad vi behöver, hur vi är och hur vi vill leva.
Det började med en ny typ av dejting-app som matchar och för samman singlar på ett djupare plan med personliga värderingar. Det fortsatte med en podcast som i varje avsnitt intervjuar relationsexperter, en online workshop-serie med relationspsykologer och sen en relationsutvecklingsapp för par. Idag ser vi oss som ett tankeledande relationsföretag med ambitionen att leda en samhällsförändring kring hur vi ser på dejting och relationer, först i Sverige, sen i världen.
0