Du har en bit kvar, men vi hjälper dig!

Du ser ut att ha en bit kvar för att vara redo för en relation
resultat-v2-s1-k1.jpg

www.relate-app.com/ar-du-redo

avskiljare.jpg

Vi förstår om det här kanske känns lite tungt att se, men de bra nyheterna är att du nu har många spännande saker att upptäcka och lära dig, och vi hjälper dig! 🎉

Du har nu tagit ett stort steg till att bli mer redo bara genom att göra det här testet och ha viljan att börja lära känna dig själv och dina behov bättre, så heja dig! 🌟

Just självkännedom kring dina behov, värderingar och relationsmönster är det första och viktigaste steget till att skapa en hälsosam relation.

Scrolla ner för att läsa mer om ditt resultat och för att ta del av tips!

v2.jpg

Härligt, du har kommit en bra bit på vägen, men det finns fortfarande mer att lära!

Många relationsexperter menar att just värderingar är den viktigaste kompassen i sökandet efter någon att dela livet med.

Att reflektera över vilka värderingar du bär med dig i livet är därför en bra start till att hitta någon likasinnad.

Rekommenderat för dig:

s1.jpg

Det finns en del att jobba med här och hur fantastiskt är inte det? 💜 Att få upptäcka sina olika mönster och sitt kärleksspråk kan för många vara en riktig aha-upplevelse som gör att man kan se på sig själv och andra i ett nytt ljus.

Med insikt i ditt anknytningsmönster, kärleksspråk och relationsmönster blir det lättare att förstå hur du fungerar och vad du behöver.

Det i sin tur gör att du lättare kan välja en partner utifrån vad du behöver för att känna dig trygg och älskad.

Rekommenderat för dig:

k1.jpg

Din självskattning visar att du inte riktigt är helt säker i hur man kommunicerar och hanterar konflikter på ett hälsosamt sätt. Men god självinsikt är en fantastisk språngbräda till förändring och högre höjder!

En hälsosam relation utgörs ofta av att man kan se saker och ting utifrån sin partners perspektiv, vilket även gör att man känner sig hörd och förstådd.

När siktet är inställt på att vinna i en konflikt blir det istället svårare att lösa situationen.

Rekommenderat för dig:

Har du en vän du tror skulle uppskatta detta test?

Dela denna länk: https://relate-app.com/ar-du-redo

avskiljare.jpg

Om Relate:

Relate är ett syftesdrivet relationstechbolag baserat i Stockholm. Vi grundades 2018 av självledarskapsbolaget SelfLeaders tillsammans med ett par syftesdrivna entreprenörer med målet att utveckla skalbara digitala tjänster för att hjälpa människor till mer medvetna och meningsfulla kärleksrelationer - grundat på tesen att detta börjar med att först blicka inåt i oss själva och få tydlighet i vad vi behöver, hur vi är och hur vi vill leva.

Det började med en ny typ av dejting-app som matchar och för samman singlar på ett djupare plan med personliga värderingar. Det fortsatte med en podcast som i varje avsnitt intervjuar relationsexperter, en online workshop-serie med relationspsykologer och sen en relationsutvecklingsapp för par. Idag ser vi oss som ett tankeledande relationsföretag med ambitionen att leda en samhällsförändring kring hur vi ser på dejting och relationer, först i Sverige, sen i världen.

Läs mer om Relate här