Nästan där!

Du ser ut att nästan vara redo för en relation!
resultat-v3-s1-k2.jpg

www.relate-app.com/ar-du-redo

avskiljare.jpg

Imponerande, det ser ut som att du har jobbat en hel del med dig själv! 👏

Våra psykologer skulle nog ändå säga att du har lite kvar innan du är helt redo för att skapa en riktigt bra relation.

Kolla in dina resultat nedan för att se var du kan bli bättre, tillsammans med våra bästa tips för hur du tar dig själv till nästa nivå.

Scrolla ner för tips på hur du kan bli ännu bättre!

v3.jpg

Snyggt, du verkar ha bra koll på hur du vill leva ditt liv och vad du söker!

Många relationsexperter menar att just värderingar är den viktigaste kompassen i sökandet efter någon att dela livet med.

Att reflektera över vilka värderingar du bär med dig i livet är därför en bra start till att hitta någon likasinnad.

Lär dig mer här:

s1.jpg

Det finns en del att jobba med här och hur fantastiskt är inte det? 💜 Att få upptäcka sina olika mönster och sitt kärleksspråk kan för många vara en riktig aha-upplevelse som gör att man kan se på sig själv och andra i ett nytt ljus.

Med insikt i ditt anknytningsmönster, kärleksspråk och relationsmönster blir det lättare att förstå hur du fungerar och vad du behöver.

Det i sin tur gör att du lättare kan välja en partner utifrån vad du behöver för att känna dig trygg och älskad.

Rekommenderat för dig:

k2.jpg

Din självskattning när det kommer till hur du kommunicerar och hanterar konflikter visar att du har kommit långt i din utveckling!

Det fina är att det alltid finns utrymme att växa och därför finns vi på Relate här för att guida dig vidare!

Öppen och konstruktiv kommunikation med sin partner är några av delarna i en hälsosam relation. Det är viktigt eftersom man då lättare får sina behov hörda och tidigt kan lösa konflikter.

Rekommenderat för dig:

Har du en vän du tror skulle uppskatta detta test?

Dela denna länk: https://relate-app.com/ar-du-redo

avskiljare.jpg

Om Relate:

Relate är ett syftesdrivet relationstechbolag baserat i Stockholm. Vi grundades 2018 av självledarskapsbolaget SelfLeaders tillsammans med ett par syftesdrivna entreprenörer med målet att utveckla skalbara digitala tjänster för att hjälpa människor till mer medvetna och meningsfulla kärleksrelationer - grundat på tesen att detta börjar med att först blicka inåt i oss själva och få tydlighet i vad vi behöver, hur vi är och hur vi vill leva.

Det började med en ny typ av dejting-app som matchar och för samman singlar på ett djupare plan med personliga värderingar. Det fortsatte med en podcast som i varje avsnitt intervjuar relationsexperter, en online workshop-serie med relationspsykologer och sen en relationsutvecklingsapp för par. Idag ser vi oss som ett tankeledande relationsföretag med ambitionen att leda en samhällsförändring kring hur vi ser på dejting och relationer, först i Sverige, sen i världen.

Läs mer om Relate här