Få hjälp med Relate Boost

Här kan du få hitta svaret på några av de vanligaste frågorna för Relate Boost. Kan du inte hitta svaret på din fråga? Kontakta gärna vår kundsupport.

Teknisk support

Hur raderar jag mitt konto?

Du kan radera ditt konto i appen genom att klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet och i appens hjälpcenter välja "Radera konto". Din feedback är mycket viktig för oss, så berätta gärna varför du väljer att lämna appen.

Om du bara vill pausa ditt konto ett tag kan du göra ditt konto osynligt för nya profiler. Du kommer fortfarande kunna chatta med nuvarande matchningar, göra ändringar på din profil och utforska dina värderingar för personlig utveckling. Pausa ditt konto genom att gå till kugghjulet uppe i högra hörnet och klicka ur "Visa min profil".

OBS! Att radera ditt konto/pausa ditt konto/ta bort appen avslutar inte pågående prenumeration av premium. Detta behöver du göra separat på ditt konto i din appbutik för att slippa betala för något som du inte använder.

Hur ändrar jag språk?

Du kan välja mellan språken svenska och engelska i appen. För att byta språk i appen klickar du på kugghjulet uppe i högra hörnet och hittar där valet “Språk”.

Hur stänger jag av notiser?

Gå in på konto → notifikationer & uppdateringar → Aktiverat → Välj vilken/vilka notifikationer du vill behålla.

Appen fungerar inte som den ska, vad ska jag göra?

Checklista för åtgärder att göra själv:

  • Kolla i din appbutik så du har senaste versionen av appen
  • Starta om appen
  • Radera appen och ladda ner den igen
  • Kolla så du har senaste OS på din telefon
  • Starta om din telefon

Om problemet kvarstår, går du till appens hjälpcenter och väljer "Rapportera ett problem". Där förklarar du ditt problem så detaljerat du kan, skicka gärna med en skärmavbild eller skärminspelning, så hjälper vi dig.