4 sätt att använda Relate Date mer hälsosamt

Många människor är idag användare av dejtingappar men är inte alltid medvetna om hur de påverkar deras psykiska hälsan. Dessa tips kan hjälpa dig att känna mindre stress vid dejtandet och göra dig mer medveten om vad som får dig att må bra och inte.

4 sätt att använda Relate Date mer hälsosamt

Checka in hos dig själv innan du öppnar appen

Vill du öppna appen enbart för att du är uttråkad, känner dig ensam eller vill du verkligen skapa riktiga connections? Ha en tydlig intention kring varför du söker dig till andra.

Bestäm en tidsgräns i appen som känns bra

Handlar det om 5 minuter? 20? Prova dig fram! Det gör att du inte slentrian-kollar även när det slutar ge värde. PS. De flesta mobiler har inställningar som ger dig kontroll över din skärmtid, kolla in det!

Sätt gränser och håll dig till dem

Känn inte att du måste fortsätta med konversationer som gör dig obekväm, inte respekterar dina gränser eller får dig att må dåligt. Ghosta inte, säg hejdå snällt men bestämt istället.

Prata inte med för många samtidigt

Att prata med flera personer samtidigt behöver inte vara fel i lära-känna-stadiet. Men när det blir svårt att komma ihåg detaljer om de du pratar med eller vem du berättade vad för, är det tecken på att det är dags att sakta ner.

Hur hittar man kärleken 2021?

Hur hittar man kärleken 2021?

Att hitta kärleken kan kännas som att hitta en nål i en höstack. Se till att våga bli älskad men älska dig själv först, och håll dig ständigt i rörelse med andra människor.
Jeanette Vinberg
Jeanette Vinberg
14 apr. 2022・7 min lästid
10 frågor att ställa på en dejt 2022

10 frågor att ställa på en dejt 2022

Oavsett om du är en person som dejtat mycket eller lite så har du förmodligen någon gång ställt dig själv frågan: "Vad f*n ska vi prata om?"
Ida Nordfors
Ida Nordfors
22 juni 2022・6 min lästid