Relate Love Lab #22

Relate Love Lab #22

Relationskompassen: 10 knep för att inte tappa bort varandra

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
7 MARS 2022 19-20LIVE PÅ ZOOM

När något skaver så påverkar det oss på alla plan. Det är svårt att göra bra ifrån sig om man är ledsen, frustrerad eller känner att livet går på tomgång. En grå tillvaro gör oss helt enkelt till sämre individer. En relation ska ge oss kraft att orka med livets alla utmaningar. Alla vill väl ha en partner som stöttar när det är tufft, någon som delar ens glädje när det går bra och som man längtar efter att göra saker tillsammans med. Under den här timmen kommer Annika R Malmberg dela med sig av några av sina bästa tips (från sin senaste alldeles nya bok Relationskompassen) hur man blir just den partnern.

Du får lära dig mer om:

  • Varför självinsikt är så viktigt för att få en relation att fungera och hur man får det

  • Människors rätt att vara olika och hur man ofta dras till sin motsats och vilka utmaningar som då väntar

  • Hur viktigt det är med respekt i en relation och vad du har rätt att förvänta dig/kräva

  • Vad bråkar de flesta par om - kan man komma runt det?

  • Ge varandra er bruksanvisning – en enkel övning som fungerar både i början av en ny relation och för de som varit tillsammans länge. Kanske även som ett perfekt dejt-verktyg med glimten i ögat.

Annikas ambition var att skriva en bok fri från pekpinnar och psykologiska djupdykningar. Under den här timmen som vi ska ha tillsammans väntar därför raka rör och överlevnadstips för de som redan lever tillsammans men också goda råd för de som längtar efter kärleken och att få uppleva lyckan i att vara i en relation som bygger på respekt, värme och en hel del humor. Hon tror nämligen det underlättar om man har en del humor när man ska få tvåsamheten att fungera...

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg

Relationsexpert & författare

Annika R Malmberg är grundare och VD för Hamilton Group och grundare till talarförmedlingen Talarnas AB, uppskattad talare, artist och författare till fyra böcker. Bland annat Make it work – en guide till fungerande relationer, Tändvätska – i livet, karriären och för din alldeles egen skull och Ta skit! Och gör det till guld. Nu aktuell med sin allra senaste bok som precis har släppts: Relationskompassen – 10 knep att inte tappa bort varandra

Annika har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer och hur man i tider av motgång ändå kan hitta sin kraft och energi. Många av hennes föreläsningar handlar om hur vi ska få samarbetet och kommunikationen att fungera. Trots våra olikheter, svagheter och mänskliga tillkortakommanden. Men också hur vi ska bli bättre på att nyttja varandras styrkor och glädjas åt vad vi kan åstadkomma tillsammans. Annika är aktuell med föreställningen Relationsshowen och har ofta synts i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. Annika rankas av tidningen Resumé som en av Sveriges Superkommunikatörer och är den första kvinnan, och en av endast tre personer i Sverige, som fått utmärkelsen Diamond Speaker.

Hon är också en av de utvalda experterna i Wisory – videorådgivning för chefer och en av de populära mentorerna i Framgångsakademin. På fritiden tränar hon med sin man och kollega Johan i multisport en uthållighetssport som bygger på lagarbete. Hon coachar även andra multisportlag i samarbete och att vara bäst när det gäller.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!