Relate Love Lab #12

Relate Love Lab #12

Älska alla eller älska ingen

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
2 JUNI 2021 19-20LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom (du får länk på email när du registrerar dig). Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#12 Älska alla eller älska ingen med Gustaf Josefsson Tadaa (interaktivt event där du kommer att få prata med andra deltagare)

Kan man vara kär i en annan människa? Gustaf Tadaa kommer att dela sitt sätt att se på kärlek, ett perspektiv som guidat honom genom företagande och relationsbyggande, polyamori och sexualitet. Hur kan vi tänka på hur vi älskar på ett sätt som gör att vi både växer i vår kärlek till oss själva och vår kärlek till andra? Hur hänger kärlek ihop med ärlighet?

Detta Love Lab kommer att röra sig i gränslandet mellan filosofi och mänskliga relationer. Vi kommer att reflektera i grupp och ge alla möjlighet att tala. Den som vill kommer också kunna få kliva fram för att dela sina egna utmaningar och få nya perspektiv på dessa. Vi vill därför bjuda in alla att delta i Zoom med ljud och bild, en chans att se varandra i ögonen.

Under kvällen kommer du att:

  • Få prova att tänka på kärlek ur nya vinklar
  • Träffa och samtala med andra intressanta människor
  • Få lära dig mer om hur du kan öka din kärlek till dig själv och andra

Detta event är interaktivt och deltagare kommer förväntas prata med andra i mindre break-out rooms.

Vi ses där!

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson Tadaa

Föreläsare och entreprenör

Gustaf Tadaa är futurist, entreprenör och festivalkreatör, med en akademisk bakgrund inom psykologi, biomedicin, kognitionsvetenskap, juridik, kemi och marknadsföring. Han har föreläst på många av nordens största scener, startat sveriges första 3D-print shop och varit med och byggt upp det svenska Burning Man-communityt och festivalen The Borderland. Han är också programledare för Påjobbetpodden, som denna våren utforskar ämnet "Skuggsidor" - vad vi kan lära oss av de delar av oss själva vi försöker dölja. Vid sidan om detta sitter han i styrelsen för Mankind Project, en ideell organisation som arbetar för få män att växa.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!