Relate Love Lab #10

Relate Love Lab #10

Bli bättre på att dejta

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
5 MAJ 2021 19:00 - 19 MAJ 2021 20:00LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom (du får länk på email när du registrerar dig). Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#10: Bli bättre på att dejta - med Sanna Letzén och Jeanette Vinberg

Hur dejtar man? Hur hittar man någon att dejta? När ska man dejta och hur gör man under och efter dejten? Frågorna är många och de kommer vi att prata om i detta Love Lab. Att vara vilse i hela dejtingdjungeln tror vi att många känner igen sig i, det är lätt att trampa runt i samma mönster och allt blir som ett moment 22 och kan kännas väldigt jobbigt. Mycket handlar om vårt mindset och vårt sätt att värdera oss själva och att kunna välja bort lika mycket som att kunna välja till. Vi kommer prata om hur man lär sig att bli mer produktiv, att omvandla dejting till något som faktiskt kan vara väldigt kul, med rätt ”glasögon” på dvs. Oavsett så kan man lära sig väldigt mycket om både sig själv och om andra människor. Vi kommer att ge våra tips på allt inom dejting och dela med oss av våra erfarenheter som coacher/ matchmakers.

Under kvällen kommer du att få lära dig:

  • Hur man dejtar och olika sätt man kan hitta ”prospekt”.
  • Var man dejtar och hur man agerar under och efter dejten.
  • Allt om Spelet, vad innebär det? Måste man spela för att bli attraktiv? Får man spela?
  • Nya nycklar och verktyg för att bryta olika mönster som bla, drar man till sig av dåliga dejter och partners, eller väljer man inte bort?
  • Hur skiljer sig kvinnan och mannen? Hur tänker, känner, reagerar och agerar vi olika?

PS. Vi önskar att få se många av er våga använda kameran och vi hoppas även att ni som är i relation tar en date tillsammans i soffan med en (1) gemensam skärm. Kvällen kommer att innehålla några reflektionsfrågor som du antingen kan besvara själv, tillsammans med en vän eller partner där du sitter, eller om du önskar bli ihopparad med någon annan i eventet så finns möjlighet till det.

Eventet spelas in och kommer kunna ses i efterhand (länk skickas på email efteråt).

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Jeanette Vinberg

Jeanette Vinberg

Dejtingcoach

Jeanette har arbetat som personlig matchmaker, dejtcoach, relationscoach, föreläsare & inspiratör i 9 år. Hon hjälper människor att bli bättre inom dejting och att hitta kärleken, att förbättra relationer och att bryta mönster.

Sanna Letzén

Sanna Letzén

Internationell Matchmaker

Internationell Matchmaker på Lemarc Thomas. Hjälper människor att hitta kärlek genom matchmaking och coachning.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!