Relate Love Lab #7

Relate Love Lab #7

Bli bättre på att hantera och växa genom konflikter

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
24 FEB 2021 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#7: Bli bättre på att hantera och växa genom konflikter

Den här kvällen får vi träffa Hunter & Therese Mabon som för två år sedan lanserade The Lovers App. En app som ger tips och utmaningar för att stärka relationer. Sedan dess har de expanderat sitt utbud med parcoaching, relationskurser och nyligen Snippets (En mini poddcast om relationer).

Therese arbetar även med ledarutveckling, psykisk hälsa och coaching. De senaste 7 åren har hon delat med sig av insikter, reflektioner och tips inom relationer, lust, sex och annat som livet bjuder på via sin hemsida och omtyckta blogg. Hunter har en bakgrund inom marknadsföring och teknik. På senare år har han arbetat med utveckling av psykologiska tester där personlighet tar stor plats.När någon frågar dem så brukar de svara att de är i sitt fjärde äktenskap med samma person. Ett par sedan 28 år tillbaka, som möttes när de spelade rugby.

Love Lab nummer 7 kommer att fokusera på temat konflikter. Hunter & Therese utgår ifrån Gottman Institutets forskning kring vad som definierar framgångsrika parrelationer och dess motsatser. Ni kommer att bli guidade genom apokalypsens fyra ryttare och dess motgifter genom tydliga exempel. Att vara i en relation utan konflikter låter ju fint. Men kan även det vara en varningssignal att allt inte står rätt till emellan er. Hunter och Therese finner även inspiration hos bland annat Dr David Schnarch. Davids tes är att en långvarig relation kräver konstant tillväxt och är i särklass den bästa platsen för personlig utveckling.

Du kommer att:

  • Få konkreta tips på hur du bäst kan hantera konflikter
  • Lära dig att inte vara rädd för konflikter
  • Lära dig vikten av att jobba kontinuerligt med din relation
  • Ta del av tydliga exempel för att lättare komma till förståelse om hur du agerar i konflikter

PS. Vi önskar att få se många av er våga använda kameran och vi hoppas även att ni som är i relation tar en date tillsammans i soffan med en (1) gemensam skärm. Kvällen kommer inte att innehålla några break-out rum förrän i avslutningen, då får ni som har en längtan till eftersnack stanna kvar och avrunda tillsammans.

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Therese & Hunter Mabon

Therese & Hunter Mabon

Relationscoacher

Therese arbetar även med ledarutveckling, psykisk hälsa och coaching. De senaste 7 åren har hon delat med sig av insikter, reflektioner och tips inom relationer, lust, sex och annat som livet bjuder på via sin hemsida och omtyckta blogg.

Hunter har en bakgrund inom marknadsföring och teknik. På senare år har han arbetat med utveckling av psykologiska tester där personlighet tar stor plats.När någon frågar dem så brukar de svara att de är i sitt fjärde äktenskap med samma person.Ett par sedan 28 år tillbaka, som möttes när de spelade rugby.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!