Relate Love Lab #4

Relate Love Lab #4

Bli bättre på att lyssna till hjärtat

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
13 JAN 2021 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#4: Hjärnan och hjärtats samspel för ökad självinsikt

Den 13e januari leds vi av Daniel Brodecki som 2014 var med i SVT programmet "Kärlekskoden" som leddes av Henrik Fexeus där man undersökte om forskningen kunde hjälpa deltagarna i en ”bachelorliknande” setting hitta kärleken.

Sedan sin medverkan har Daniel djupdykt i vad det är som gör att relationer faktiskt håller i längden. Det fick honom att 2015 starta Mindclub - ett mentalt gym för hållbar personlig utveckling, med fokus på att koppla samman hjärnan med hjärtat. Många längtar efter att vara medvetna om vad vi känner, behöver och vill, för att kunna förmedla detta på ett hjälpsamt sätt till andra. Denna kväll kommer vi att få lära oss mer om hur vi skapar närhet i våra relationer genom att förstå hur hjärnan och hjärtat samspelar.

Vi får lära oss hur vi kan komma i djupare kontakt med hjärtat utan att hjärnan står i vägen med hjälp av en övning, extra mod, safe space, storytelling och reflektioner.

Ni kommer att få prova att:

  • Lära er hur vi kan göra för att landa i kroppen och hjärtat med hjärnans tillåtelse bortom våra omedvetna försvar/rädslor.
  • Utforska hur var och en kan nå djupare självinsikt genom att hjälpa varandra gå in i det okända.
  • Sätta ord, bli speglad och känna efter vad som känns extra sant i dig just nu.

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Daniel Brodecki

Daniel Brodecki

Personvetare och grundare av Mindclub

Daniel Brodecki var 2014 med i SVT programmet "Kärlekskoden" som leddes av Henrik Fexeus där man undersökte om forskningen kunde hjälpa deltagarna i en ”bachelorliknande” setting hitta kärleken. Sedan sin medverkan har Daniel djupdykt i vad det är som gör att relationer faktiskt håller i längden. Det fick honom att 2015 starta Mindclub - ett mentalt gym för hållbar personlig utveckling, med fokus på att koppla samman hjärnan med hjärtat. Många längtar efter att vara medvetna om vad vi känner, behöver och vill, för att kunna förmedla detta på ett hjälpsamt sätt till andra. Denna kväll kommer vi att få lära oss mer om hur vi skapar närhet i våra relationer genom att förstå hur hjärnan och hjärtat samspelar. Vi får lära oss hur vi kan komma i djupare kontakt med hjärtat utan att hjärnan står i vägen med hjälp av en övning, extra mod, safe space, storytelling och reflektioner.

Daniel är helt enkelt fenomenal på att utveckla människor i en riktning mot personlig hållbarhet efter många år av nyfikenhet, testande och utbildning!

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!