Relate Love Lab #14

Relate Love Lab #14

Bli bättre på att närma dig andra

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
30 JUNI 2021 19-20LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#14 Bli bättre på att närma dig andra med Li Storm Tadaa

Välkommen till en kväll av utforskande kring intimitet med Li Storm Tadaa. När vi både dejtar och håller på att fördjupa våra relationer är en viktig fråga ”Hur möts vi i det intima?”. Ofta hoppas samtalsämnet sex över och fysisk närhet förväntas bara ske automatiskt. Samtidigt sitter vi alla på förväntningar, förhoppningar och rädslor för hur det kommer bli. I den här workshopen öppnar vi upp för hur vi kan kommunicera kring intimitet både i det tidiga dejtandet och under en pågående relation. Under kvällen kommer Li guida frivilliga övningar och även ge tid för frågor.

Denna kvällen kommer stötta dig i att:

  • Ta reda på vad du gillar
  • Kommunicera verbalt och icke verbalt kring intimitet
  • Förstå hur närvaro i sensationer och beröring kan öka din njutning
  • Äga din egen lust!

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Li Storm Tadaa

Li Storm Tadaa

Lustcoach

Li Storm Tadaa är dansare och Lust-Coach som stöttar människor att komma bättre i kontakt med sin kropp, sina känslor och självklart sin lust. Hon arbetar från ett holistiskt perspektiv där den fysiska kroppen, våra känslor och tankar hänger ihop. Med somatisk terapi, tantra och medveten sexualitet i bagaget hjälper hon människor genom kurser och individuella sessioner att möta sig själva och andra på ett djupare plan. Oavsett om vi står inför härliga eller svåra situationer i livet, kan vi genom att lyssna, kommunicera och känna, finna långsiktig njutning i livet. Li är skapare av programmen "Dance into Your Lust" och "Move into Kink".

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!