Relate Love Lab #3

Relate Love Lab #3

Bli bättre på att vara dig själv med andra

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
9 DEC 2020 19:00 - 20:30 | LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#3: Om kommunikation och att vara sig själv med andra

Alla längtar efter att bli sedda och förstådda på djupet. Att själva vara medvetna om vad vi känner, behöver och vill, för att sedan kunna förmedla detta på ett hjälpsamt sätt till andra. Det är en sann konst som kräver självinsikt och träning. Denna kväll kommer vi att få lära oss mer om hur vi skapar närhet och djup i relationer. Vi får också lära oss om hur vi reparerar och hittar tillbaka till kontakt och förtrolighet när saker och ting gått lite snett. Det blir en kväll full av reflektion, ökad förståelse och handfasta tips ni kan ta med er ut i era relationer med andra!

Ni kommer att få:

  • Lära er hur vi gör för att relatera autentiskt
  • Utforska hur vi människor skapar djup och närhet i relationer
  • Lära er om hur ni kan hitta tillbaka till kontakt och förtrolighet med andra när saker och ting har blivit fel

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Josefine Yrjans

Josefine Yrjans

Legitimerad psykolog

Josefine har ett stort intresse för kärlekens psykologi. Hur vi relaterar, samspelar, kommunicerar och skapar känslomässiga band till varandra. Det vill säga hur vi ”gör kärlek”. Vad som främjar och vad som hämmar.

Hon har under fler år jobbat terapeutiskt med par, familjer och enskilda individer. Och sett hur relationer och dess kvalité alltid finns med som en central del av en människas liv och mående. Många av oss har inte fått tillräcklig vägledning, sett eller fått erfara hur man skapar och bibehåller tillitsfulla, autentiska och närande relationer. Jag vill därför bidra med att göra psykologisk kunskap mer tillgänglig och visa på färdigheter och förhållningssätt som hjälper oss att fördjupa våra relationer och utvecklas som människor.

Tillsammans med Relate har Josefine skapat par-appen Relate Boost. Ett digitalt stöd för partners som vill stärka och fördjupa sin relation.

Hon erbjuder både coaching, individ- och parterapi online. Mer om henne hittar du på hennes hemsida nedan

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Om Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!

Relate Love Labs

Kolla in vad för evenemang som är på gång

Så skapar du ett intryck som gör avtryck
okt
27

Relate Love Lab #15Så skapar du ett intryck som gör avtryck

Bli bättre på att skapa ett bra första intryck som visar vem du är med retorikern Jenny Jernberg.
Datum
onsdag, 27 okt. 2021
Plats
LIVE PÅ ZOOM
Tid
19:00-20:00
Språk
Svenska
Status
Öppen
Platser kvar
150
Jenny Jerngren
Jenny Jerngren
Retoriker・15 visningar
Jenny Jerngren
Jenny Jerngren
Retoriker