Relate Love Lab #5

Bli bättre på att växa i dina relationer

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
27 JAN 2021 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#5: Bli bättre på att växa i dina relationer

Den här kvällen leds vi av Jan Artem Henriksson, som är en av grundarna bakom Relate men även en expert och tankeledare när det kommer till personliga värderingar och vuxenutveckling (hur vi och vårt medvetande kan fortsätta att utvecklas även som vuxna).

Jan Artem startade det värderings-baserade ledarskapsbolaget SelfLeaders för 10 år sedan och har sedan dess coachat och utbildat några utav Sveriges främsta näringslivsledare samt föreläst på stora konferenser och institut som Handelshögskolan, KI och Harvard.

Den här kvällen kommer Jan att introducera en modell av Harvard-psykologen Robert Kegan som visar på hur vi växer olika faser i vad vi finner meningsfullt och hur det med all säkerhet påverkar alla våra relationer. Att ”växa isär” är ett vedertaget begrepp i relationer, men kan vi även hjälpa varandra att växa enskilt och tillsammans? Och om den ena partnern i en relation växer ifrån den andra, hur kan vi se till att den andra växer ikapp? Hur kan våra relationer överlag vara en källa till mer glädje och utveckling snarare än problem och frustration?

Du kommer att få:

  • Bättre förståelse för det mänskliga medvetandet och hur vi kan växa genom åren
  • Lära dig hur dina relationer stjälper eller hjälper dig att växa som människa
  • Få konkreta verktyg för att växa själv och hjälpa dem omkring dig till detsamma

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Jan Artem Henriksson

Jan Artem Henriksson

Chief Knowledge Officer & medgrundare

Jan är medgrundare av Relate och utbildningsbolaget SelfLeaders. Han har föreläst om vuxnas utveckling och mognad bland annat vid Handelshögskolan i Stockholm och Harvard Business School. Han är beteendevetare och civilekonom med fokus på motivationspsykologi och vuxenutveckling.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!