Boosta din relation

Boosta din relation

En favorit i repris

En kväll för alla par som vill stärka sin relation
1 SEP 2020 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till ett gratis online-event med 100%-igt track record att föra par närmare varandra.

Vi pratar mycket om hur vi når framgång i karriären, men sällan om hur vi når framgång i våra relationer. Det vill vi ändra på!

Den här kvällen är en favorit i repris för dig som vill bli inspirerad och utvecklas tillsammans med den person som du har närmst. Vi har bjudit in en psykolog, en relationsexpert och en ledarutvecklare för att guida oss genom kvällen, och ge hands-on verktyg och tankesätt som får våra relationer att blomstra.

Under kvällen får ni:

 • Ta del av forskning kring vad som bidrar till en god kärleksrelation
 • Testa på kommunikation som skapar både närhet och utveckling er emellan
 • Prata om värderingar i er relation
 • Förstå hur en trygg anknytning stärker kärleken och fungerar som buffert mot stress och livets prövningar
 • Inspiration till hur ni kan ta hand om lust och sexualitet i er relation
 • Eventet är för er som vill ta er kärleksrelation till nästa nivå, och vi uppmuntrar er att delta tillsammans. Har du blivit inbjuden att delta är det både en komplimang och en kärleksförklaring. Det går också att delta om endast en part av förhållandet har möjlighet!

Eventet är gratis och hålls digitalt över Zoom, länken skickas i bekräftelsemailet!

Tillsammans kommer ni att hjälpa varandra att växa, både som individer och i er relation. Ta det på fullt allvar, eller som ett spännande experiment.

Välkomna!

Om kvällens talare

Vi har bjudit in en psykolog, en relationsexpert och en ledarutvecklare för att guida oss genom kvällen, och ge hands-on verktyg och tankesätt som får våra relationer att blomstra.

Jan Artem Henriksson

Jan Artem Henriksson

Expert inom utvecklingspsykologi & värderingar

Jan är medgrundare av Relate och utbildningsbolaget SelfLeaders. Han har föreläst om vuxnas utveckling och mognad bland annat vid Handelshögskolan i Stockholm och Harvard Business School. Han är beteendevetare och civilekonom med fokus på motivationspsykologi och vuxenutveckling.

Elin Ribjer

Elin Ribjer

Podcaster

Mitt intresse för hur människor fungerar och samspelar med varandra har alltid varit stort. Efter att ha kommit ur en destruktiv relation på strax över 7 år valde jag att öppna upp om det tabubelagda ämnet kring osunda relationer och börja arbeta till förmån för sunda relationer genom att starta Så kan det gå.

Så kan det gå är intervju-podden som stärker och inspirerar till sunda relationer, men som också belyser osunda relationer.

Namnet Så kan det gå syftar till att ta lite lättsammare på allt vi har varit med om, självklart utan att förminska allt vi bär med oss. Vi är många som har varit med om en traumatisk upplevelse eller destruktiv relation och nog för att det suger och gör ont, så får vi inte låta det definiera vår framtid. Med kunskap och inspiration har du som jag all chans i världen att göra det bästa av våra relationer framåt! ​Generellt pratas det mycket om hur vi når framgång karriärsmässigt, men hur når vi framgång relationsmässigt?

Genom samtal med olika aktuella profiler, psykologer och experter kommer vi närmare dessa frågor. Målet är att stärka egenvärdet hos dig som lyssnar så att vi tillsammans blir bättre på att säga nej till osunda relationer och istället välja dem som stärker dig!

Josefine Yrjans

Josefine Yrjans

Legitimerad Psykolog

Josefine har ett stort intresse för kärlekens psykologi. Hur vi relaterar, samspelar, kommunicerar och skapar känslomässiga band till varandra. Det vill säga hur vi ”gör kärlek”. Vad som främjar och vad som hämmar.

Hon har under fler år jobbat terapeutiskt med par, familjer och enskilda individer. Och sett hur relationer och dess kvalité alltid finns med som en central del av en människas liv och mående. Många av oss har inte fått tillräcklig vägledning, sett eller fått erfara hur man skapar och bibehåller tillitsfulla, autentiska och närande relationer. Jag vill därför bidra med att göra psykologisk kunskap mer tillgänglig och visa på färdigheter och förhållningssätt som hjälper oss att fördjupa våra relationer och utvecklas som människor.

Tillsammans med Relate har Josefine skapat par-appen Relate Boost. Ett digitalt stöd för partners som vill stärka och fördjupa sin relation. Hon erbjuder både coaching, individ- och parterapi online. Mer om henne hittar du på hennes hemsida josefineyrjans.com.

Tidigare feedback

100% (!) av de nu hundratals par som hittills deltagit på våra par-event upplever att de kom närmre och fick en djupare förståelse för varandra. 95.8% skulle starkt rekommendera eventet

"Vi har inte suttit och pratat såhär på hur länge som helst. Vi vaknade i morse och kände oss båda så glada, och vi har ett nytt gemensamt fokus baserat på våra gemensamma värderingar! Känns verkligen helt fantastiskt!"

"Så insiktsfullt. Det hjälpte oss ta konkret action för att stärka vår relation och individuella behov. Älskade verkligen detta!"

"Det hjälpte oss ta tid för varandra och vår relation"

Allt du behöver bveta

Var?

Eventet kommer att ske digitalt över Zoom. Länken till eventet skickas ut vid registrering. Se till att du har ett fungerande ZOOM konto innan eventet börjar.

Nödvändiga förberedelser för kvällen:

 • Tänd ett ljus
 • Varva ner och landa tillsammans efter jobbet (t.ex. musik, meditation, samtal om förväntningar på kvällen)
 • Ät en god middag ihop
 • Öppna en flaska av någon god dryck
 • Förbered er på att vara öppna, icke-dömande och närvarande med varandra