Relate Love Lab #13

Relate Love Lab #13

Hur börjar man dejta igen efter ett förhållande?

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
16 JUNI 2021 19-20LIVE PÅ ZOOM

Välkommen till Relate Love Lab - en plats för alla (singlar som par) som vill lära sig mer om hur man bygger meningsfulla och hälsosamma relationer som håller i längden.

Häng med oss och våra relationsexperter och psykologer varannan onsdag på en utforskande och lärande resa med olika teman kring romantiskt relationsbyggande. Tankeväckande och reflektiva kvällar med nya insikter som hjälper dig som singel att navigera i sökandet efter en partner, och er som par att bygga en än mer meningsfull och hållbar relation.

Eventet är gratis och sker live över Zoom. Tillfällena är fristående utan ordning och 100% opt-in (går bra att bara titta på).

#13 Hur börjar man dejta efter ett förhållande? med Ivannia Liljebäck Hult

Om dejting är en konst i sig så är dejting efter ett uppbrott en Ikea-möbel utan manual! Att man dejtar i 20-årsåldern är det ingen som tittar snett på en för. Men efter 40… nä, då ska man vara hemma och mysa när det är fredag, kanske ha tacomiddag med barnen eller titta på Let's dance. Man ska ju inte vara ute och ränna på dejter. Det är så det kan upplevas när man plötsligt står med singel skrivet i pannan, som en nyuppstigen ö i det enorma dejtinghavet. Vem man är och vad man vill kanske man lyckats utröna på nytt, men vad letar man efter egentligen?

Ett uppbrott är, för de flesta, en form av livskris som formar och påverkar oss mer än vi önskar. Men, när du väl är ute ”på andra sidan”, har du förmodligen lärt dig mycket om dig själv och vilka egenskaper du söker i din nästa partner – och kanske framförallt vilka egenskaper personen INTE ska ha. Denna kväll gästas vi av podcastaren Ivannia som kommer att lära oss mer hur vi kan tänka, känna och agera efter ett uppbrott, när vi ger oss tillbaka ut i dejtandet

Under eventet kommer du att:

  • Få lära dig om hur du tacklar de förutfattade meningar som finns kring dejting efter ett längre uppbrott
  • Hur du kan undvika att trilla i fällan av att falla för en liknande ny partner
  • Ta del av intressanta diskussioner

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Ivannia Liljebäck Hult

Ivannia Liljebäck Hult

Podcaster

Ivannia Liljebäck Hult är moderator och side-kick i succépodden ”Reparera eller separera” som är en del av GO ON – siten för alla i en relation som stundtals skaver. Hon är ingen relationscoach eller dylikt, utan hon är en utåtriktad person som älskar det talade ordet. Hon är engagerad i frågor som rör relationer och lever idag tillsammans med sin man Johan, två barn sedan ett tidigare äktenskap och två nya barn tillsammans med Johan. Att få till ett uppbrott, nytt förhållande, äktenskap och sedan en bonusfamilj med allt vad det innebär gör Ivannia till en expert - ialla fall på sin egna relation.

Relationen till ens nära och kära är det viktigaste vi har – oavsett om vi reparerar den eller separerar ifrån den, om vi lever isär eller ihop. Hos GO ON får du praktiska råd, intressanta artiklar, erbjudanden, avtalsmallar och mycket mer. Allt du behöver för att ta nästa steg i din relation.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!