Relate Love Lab #18

Relate Love Lab #18

Hur kan mina relationer hjälpa mig att växa som människa?

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på kärleksrelationer
17 JAN 19-20LIVE PÅ ZOOM

Jan Artem Henriksson är inte bara värderingsexpert och medgrundare på Relate, utan även VD för Inner Development Goals initiativet, en sammanställning av 23 specifika förmågor som vi behöver utveckla som människor för att kunna tackla de globala hållbarhetsmålen.

Jan kommer prata om vikten av personlig utveckling för att kunna skapa en hållbar värld, och hur våra relationer kan hjälpa oss dit, men även få oss att frodas och må bra i oss själva.

Under kvällen kommer du bland annat lära dig:

  • Vilka de inre utvecklingsmålen och förmågorna är
  • Hur dina relationer kan hjälpa dig att växa som människa
  • Hur förmågorna kan hjälpa oss till bättre relationer

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Jan Artem Henriksson

Jan Artem Henriksson

Chief Knowledge Officer & medgrundare

Jan är medgrundare av Relate och utbildningsbolaget SelfLeaders. Han har föreläst om vuxnas utveckling och mognad bland annat vid Handelshögskolan i Stockholm och Harvard Business School. Han är beteendevetare och civilekonom med fokus på motivationspsykologi och vuxenutveckling.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!