Relate Love Lab #20

Relate Love Lab #20

Känn mer trygghet och kontakt i dina relationer genom dialog

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
7 FEB 2022 19-20LIVE PÅ ZOOM

Hur kan vi känna mer trygghet och kontakt i våra relationer genom dialog?

Behovet att känna sig sedd, hörd och förstådd är grundläggande för de flesta av oss. Frustrationen när vi inte blir det kan vara enorm, särskilt i våra nära relationer. Oftast försöker vi lösa det genom att prata mer, högre och snabbare, eller att inte prata alls, vilket kan skapa ännu mer frustration när vi inte når fram. Så hur gör vi då?

Kvällens gäst är Relations- och intimitetscoachen Carl-Mikael Nordlöf som kommer lära oss hur vi kan skapa trygghet och kontakt i våra relationer genom Imagodialogen. Vi kommer att lära oss att gå över bron till den andra, lyssna, spegla och nyfiket fråga om det finns mer.

Under kvällen kommer du bland annat lära dig:

  • Vad syftet med relationer är och varför dom är så viktiga
  • Varför dom flesta konflikter i dina relationer uppstår och hur du kan undvika dom
  • Hur du kan skapa trygghet och kontakt genom dialog för att se till att du blir sedd, hörd och förstådd
  • Vikten av nyfikenhet, empati och välvilja i våra samtal

Det kommer också finnas möjlighet att göra en praktisk övning kring dialogen i breakout rooms. Och för dom som inte vill går det utmärkt att stanna kvar och se på när det görs en demo av dialogen.

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Carl-Mikael Nordlöf

Carl-Mikael Nordlöf

Relations- och Intimitetscoach

Carl-Mikael jobbar som relations- och intimitetscoach och hjälper par att skappa trygga och lyckliga relationer. Han är diplomerad Psykosyntesterapeut, tantraterapeut, tantralärare, och är Imagoterapeut under utbildning. Trygghet, kontakt, acceptqns och närvaro är ledord som genomsyrar hans liv både privat och professionellt. Drivkraften att hjälpa andra är ett resultat av den inre upptäcktsresa som Carl-Mikael själv ägnat sig åt under större delen av sitt vuxna liv.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!