Relate Love Lab #16

Relate Love Lab #16

Lär dig bryta gamla mönster och välj rätt partner

Martina hjälper oss få syn på våra relationsmönster och hur vår uppväxt påverkar vårt beteende i relationer (anknytningsteori).
15 NOV 2021 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Väljer vi verkligen partners utifrån vår fulla potential?

Tveksamt.

Omedvetet tror Martina att de flesta av oss fortsätter att upprepa samma gamla mönster som vi är uppväxta med och hoppas på en annan utgång. Men tyvärr, väljer vi samma mönster blir utgången troligtvis densamma. Även om vi hoppas så innerligt varje gång på något annat.

Många gånger när Martina träffar klienter ser hon en längtan efter den perfekta föräldern när de väljer en ny partner. När vi inte har läkt våra anknytningstrauman så hoppas vi på att hitta en förälder i vår partner - oftast väldigt omedvetet.

Därför behöver vi bli medvetna om vilka överlevnadsstrategier vi använde som barn. Hur vi anpassade oss på olika sätt för att känna oss trygga och älskade.

Vår anknytningsstil är den inre modell vi genom våra upplevelser med våra föräldrar skapar för hur det är bästa att agera med andra människor.

I detta webinar får du lära dig om de fyra anknytningsstilarna, barns överlevnadsstrategier och hur dessa ofta omedvetet påverkat ditt val av partner.

Målet är att tydligt kunna se hur du gjort och bli medveten om hur du kan välja annorlunda.

Workshopen bygger på affektfokuserad terapi och innehåller teori, övningar och verktyg för självhjälp. Vi börjar med meditation. Denna workshop är 60 minuter följt av 30 minuter frågestund. Vi öppnar "dörrarna" 15min innan med musik och startar prick 19.00.

Under kvällen kommer du bland annat lära dig:

  • Vilka de fyra anknytningstyperna är och hur du får reda på vilken du har
  • Hur dessa påverkar våra relationsmönster och hur vi väljer partners
  • Bli mer medveten om vad du kan göra annorlunda för att välja partner mer medvetet

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Martina Stål

Martina Stål

Samtalsterapeut

Specialiserad på läkning av anknytningstrauma, affektreglering och dissociation. Martina har en Steg 1 i psykoterapi och har läst psykologi. Hon är utbildad i New York i AEDP (accelerated experiential dynamic psychoteharpy). Hon har jobbat med personlig utveckling de senaste 12 åren.

Martina har en egen terapi-mottaging i Stockholm och via zoom. Hon håller retreats på Öland, helgkurser och onlinekurser. Sen pandemin håller hon också många olika gratis webinars.

Läs mer på martinastal.com eller om du är intresserad av terapi boka en gratis konsultation martinastal.bokadirekt.se

martinastal.com

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!