Redo för kärlek (3/3)

Redo för kärlek (3/3)

Lär dig bygga bättre relationer

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
13 OKT 2020 19:00-20:30LIVE PÅ ZOOM

Tillsammans med Relate bjuder Relationspsykologen Josefine Yrjans in till coachingserien “Redo för kärlek”. Serien innefattar tre delar, och är till för dig som vill förstå mer om hur du fungerar i nära relationer och vad som är viktigt för dig när du relaterar. Med hjälp av Josefines kunskap inom psykologi och relationer vill vi hjälpa dig på resan mot kärlek och tillfredsställande relationer.

Under eventen kommer du även att få möjlighet att möta och reflektera tillsammans med andra spännande människor! Serien består av 3 steg där det första sker 29e september och sedan följs av ett event varje tisdag. Allt tre stegen kommer att ske över Zoom och är 1.5h långa. Serien går att köpas som ett paket för 500 kronor eller som separata event för 200 kronor per steg. Eventen kommer att spelas in så att de som inte kan närvara fortfarande kan ta del av innehållet. Inspelningarna kommer endast att delas till personer som också har köpt serien! Om du missat ett event men vill köpa hela kursen kan du ta del av inspelningen till det du missat i efterhand

Här är vad du får i steg 3:

  • Chansen att möta andra spännande människor som är redo för kärlek
  • Lära dig hur vi relaterar autentiskt
  • Utforska hur vi skapar djup och närhet i relationer
  • Lära dig om hur du kan hitta tillbaka till kontakt och förtrolighet när saker och ting har blivit fel

Vi ser fram emot att påbörja resan mot kärlek tillsammans med er!

Hur ser serien ut?

Serien börjar 29e september och sträcker sig över tre veckor med ett event varje tisdag. Eventen kommer att ske över Zoom och är 1.5h långa. Serien går att köpas som ett paket för 500 kronor eller som separata event för 200 kronor per event.

Steg 1: Grunden för kärlek - om anknytning och trygghet (29e september)

Vilka är egentligen ingredienserna i en välfungerande kärleksrelation? Under detta event kommer du att få en ökad förståelse för hur vi människor skapar känslomässiga band och varför känslomässig tillgänglighet och trygghet är navet och grunden i välfungerande relationer. Du får lära dig mera om hur nervsystemet fungerar under stress och hur man kan förstå, hanterar och reglerar sina känslor i nära relationer.

Steg 2: Närhet, intimitet och sexualitet (6e oktober)

Hur kan vi känna oss mer levande, avslappnade och bekväma i våra kroppar och i nära möten med andra? Om hur kreativitet, livskraft och hälsa hör ihop med vår sexualitet. Under detta event kommer vi att utforska olika aspekter av intimitet och sexualitet. Vilka förväntningar, föreställningar, önskemål och rädslor man kan bära på kring intimitet.

Steg 3: Kommunikation - att relatera autentiskt (13e oktober)

Vi längtar alla efter att bli sedda och förstådda på djupet. Att själv vara medveten om vad man känner, behöver och vill och sedan kunna förmedla detta på ett hjälpsamt sätt till andra, är en sann konst som oftast kräver självinsikt och träning. Under detta tillfälle kommer du att få lära dej mera om hur man skapar närhet och djup i relationer. Och om hur man reparerar och hittar tillbaka till kontakt och förtrolighet när det blivit fel.

Relate

Arrangeras av Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!