Redo för kärlek

Redo för kärlek

Introduktion

Introduktion till onlinekurs för singlar
8 SEP 2020 19:00 - 20:00 | LIVE PÅ ZOOM

Tillsammans med Relate bjuder psykologen Josefine Yrjans in till detta inspirerande event med relations- och kärlekstema. Det blir en stund för dig som är singel och nyfiken på att lära dig mer om kärlekens psykologi och hur du relaterar till andra.

Eventet sker online och är en introduktion samt smakprov till den kommande coachingserien ”Redo för kärlek” som ges i tre steg och kommer att beröra teman som:

  • Anknytning och trygghet
  • Närhet, intimitet och sexualitet
  • Kommunikation och att relatera autentiskt

Coachingserien sätter igång 29e september och följs sedan av ett nytt event varje tisdag. De tre stegen kommer att ske över Zoom och är 1.5h långa. Serien går att köpas som ett paket för 500 kronor eller som separata event för 200 kronor per steg.

Här är vad du får i introduktionseventet:

  • Chansen att möta andra spännande människor som är redo för kärlek
  • Lära dig om mera om hur du som singel kan ökad din självkännedom
  • Hur du fungerar och vad som är viktigt för dig när du relaterar
  • Påbörja resan mot kärlek

Vi ser fram emot att påbörja resan mot kärlek tillsammans med er!

Hur ser serien ut?

Serien börjar 29e september och sträcker sig över tre veckor med ett event varje tisdag. Eventen kommer att ske över Zoom och är 1.5h långa. Serien går att köpas som ett paket för 500 kronor eller som separata event för 200 kronor per event.

Steg 1: Grunden för kärlek - om anknytning och trygghet (29e september)

Vilka är egentligen ingredienserna i en välfungerande kärleksrelation? Under detta event kommer du att få en ökad förståelse för hur vi människor skapar känslomässiga band och varför känslomässig tillgänglighet och trygghet är navet och grunden i välfungerande relationer. Du får lära dig mera om hur nervsystemet fungerar under stress och hur man kan förstå, hanterar och reglerar sina känslor i nära relationer.

Steg 2: Närhet, intimitet och sexualitet (6e oktober)

Hur kan vi känna oss mer levande, avslappnade och bekväma i våra kroppar och i nära möten med andra? Om hur kreativitet, livskraft och hälsa hör ihop med vår sexualitet. Under detta event kommer vi att utforska olika aspekter av intimitet och sexualitet. Vilka förväntningar, föreställningar, önskemål och rädslor man kan bära på kring intimitet.

Steg 3: Kommunikation - att relatera autentiskt (13e oktober)

Vi längtar alla efter att bli sedda och förstådda på djupet. Att själv vara medveten om vad man känner, behöver och vill och sedan kunna förmedla detta på ett hjälpsamt sätt till andra, är en sann konst som oftast kräver självinsikt och träning. Under detta tillfälle kommer du att få lära dej mera om hur man skapar närhet och djup i relationer. Och om hur man reparerar och hittar tillbaka till kontakt och förtrolighet när det blivit fel.

Arrangeras av Relate

Arrangeras av Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!

Relate Love Labs

Kolla in vad för evenemang som är på gång

Så skapar du ett intryck som gör avtryck
okt
27

Relate Love Lab #15Så skapar du ett intryck som gör avtryck

Bli bättre på att skapa ett bra första intryck som visar vem du är med retorikern Jenny Jernberg.
Datum
onsdag, 27 okt. 2021
Plats
LIVE PÅ ZOOM
Tid
19:00-20:00
Språk
Svenska
Status
Öppen
Platser kvar
150
Jenny Jerngren
Jenny Jerngren
Retoriker・15 visningar
Jenny Jerngren
Jenny Jerngren
Retoriker