Relate Love Lab #15

Relate Love Lab #15

Så skapar du ett intryck som gör avtryck

Relates populära onlineserie för alla som vill bli bättre på romantiska relationer
27 OKT 2021 19-20LIVE PÅ ZOOM

Hur presenterar du dig? Och hur stor roll spelar första intrycket i ett nytt möte? Under kvällen kommer jag prata om vilka komponenter som är viktiga när det kommer till att skapa det intrycket du vill. Jag kommer bland annat prata om kroppsspråk, röst och kläder. Även hur du kan inleda ett samtal och få det att flyta.

Vi kommer också att fundera över hur du presenterar dig själv och vad du väljer att berätta och hur du anpassar det efter vilken situation du är i.

Användbar kunskap både när du ska gå på dejt och i andra viktiga sammanhang. Jag kommer även beröra den mentala biten. Hur arbetar du med dina tankar för att skapa större självförtroende .

Under kvällen kommer du bland annat lära dig:

  • Hur du skapar ett intryck som gör avtryck.
  • Hur du kan arbeta med ditt kroppsspråk för att både känna dig säkrare och uppfattas säkrare.
  • Du kommer få tips på hur du inleder ett samtal och sedan får det att flyta.
  • Hur du kan arbeta med dina tankar för att skapa ett större självförtroende som kommer avspegla sig i hur du presenterar dig själv.

Om Relate Love Lab

Vi tror att framgång i romantiska relationer börjar hos dig själv - med förståelse för dina behov, värderingar och beteendemönster i en relation. Därför har vi startat en inspirerande utbildningsserie med fristående online-event tillsammans med erfarna psykologer och relationsexperter för att hjälpa dig bli mer medveten om hur du är och vad du vill ha och behöver i en relation, tillsammans med förmågan att kunna uttrycka detta.

Varje event i The Love Lab har ett specifikt tema där vi blandar den senaste relationsforskningen med praktiska övningar, mindfulness, reflektioner och verktyg för att du ska bli bättre på relationer.

Om kvällens talare

Varannan vecka bjuder vi in en till två talare som får dela med sig om sina kunskaper, erfarenheter och övningar i ett ämne som dom väljer tillsammans med oss.

Jenny Jernberg

Jenny Jernberg

Retoriker

Jenny driver företaget Speakingflow där hon arbetar med retorik och kommunikation samt som livs- och motivationscoach. I grunden är hon utbildad skådespelare. Hon arbetar på flera sätt med dessa ämnen både som föreläsare, workshopledare och med individuell coachning. Hon skriver även i tidningar som Stockholm Mitt i, Göteborg Direkt och dagens juridik om retorik och mental träning. Hon är en återkommande gäst på radio P4 där hon pratar retorik.

Sagt om Relate Love Lab

”Vad jag fick ut av kvällen? Hopp. Rörd till tårar bara av tanken.”

”Såååå givande! 🙏💕🌈 TACK! ❤️”

”Sårbart, upplysande, bra tips och värme. Det gav verkligen något!”

”Väldigt starkt! 🙏😭♥️🌟”

”väldigt fint och inspirerande”

"Tack för att ni skapar ett så tryggt, lärorikt och underbart space! Jag känner mig redan lite tryggare där jag har osäkerheter och utmaningar - och är så nyfiken på att utforska mer fokuserat nu efter dom frågor som ni ställde och alla bra tips! ❤️"

"Behaglig och inkännande känsla av detta. Bra upplägg med föreläsningar varvat med korta egna övningar, både reflekterande och praktiska."

"Första gången jag deltar och visste inte vad jag skulle vänta mig, men jag tyckte detta var väldigt värdefullt. Tycker det är jätteskönt att veta att andra även har samma frågor och funderingar och att man kan ta del av andra personers tankar kring det."

Relate

Om Relate

Relate är ett tankeledande relationsbolag med syfte att hjälpa människor till hälsosammare och mer meningsfulla relationer.

Appen Relate Boost hjälper er som par att utveckla er relation genom dagliga forskningsbaserade utmaningar. Appen Relate Date hjälper dig som är singel att hitta någon baserat på dina värderingar. Relationspodcasten Så Kan Det Gå ger dig inspiration och tips för sundare, mer hållbara relationer. Välkommen till Relates värld - välkommen till ett liv med bättre relationer - för kvalitén på våra relationer sätter kvalitén på våra liv!