Gratis coaching med Relates psykolog

Varje vecka släpper vi ett antal gratis sektioner med vår fantastiska psykolog Josefine Yrjans för alla premium-medlemmar för att hjälpa dig som sitter fas ...
Email banner (2).jpg

Sitter du fast? Vi hjälper dig!

Varje vecka släpper vi ett antal gratis sessionstider med vår fantastiska psykolog Josefine Yrjans för dig som är premium-medlem på Relate. De är för dig som vill jobba med dina relationsfärdigheter och fördjupa förståelsen för dig själv, så att du kan få uppleva den kärlek och den relation som du längtar efter.

Ett begränsat antal tider släpps varje vecka (annonseras via email-utskick) och det är först till kvarn som gäller!

Sessionerna är 45 minuter långa och sker digitalt över Google Meets.

Med Josefines hjälp får du möjlighet att utforska dina relationsmönster, hur du förhåller dig till närhet, intimitet och vilka relationsfärdigheter som du vill utveckla.

💜LÄNK TILL VECKANS TIDER 💜

Förbered dig inför din coaching-session genom att svara på följande frågor:

  • Hur ser din relationsvision ut? Vad längtar du efter, vad vill du uppleva och hur vill du vara i en kärleksrelation?
  • Vad brukar vara utmanade eller svårt för dig i nära relationer? Vilka beteendemönster eller hinder i form av tankar, känslor eller reaktionssätt verkar inte ha fungerat hittills?
  • Vad fungerar bra, vilken typ av positiv feedback har du fått av andra gällande hur det är att relatera till dig?

Fundera över hur du förhåller dig till dina känslor och behov. Vilka känslor är svårare för dig att känna igen, uttrycka och visa i nära relationer:

  • Nyfikenhet/intresse. Kopplat till behov av kontakt och intimitet
  • Sorg/ledsenhet/saknad. Kopplat till behov av stöd, kontakt, eftertänksamhet och att bli lyhört mött
  • Åtrå/längtan. Kopplat till behov av kärlek, intimitet, sexuella upplevelser och att uttrycka sig fritt
  • Skam. Kopplat till behov av acceptans, förståelse och förlåtelse. Att bli välkomnad in i kontakt och gemenskap
  • Uppskattning/glädje. Kopplat till behov av behov av gemenskap, avslappning och kärlek
  • Gränssättning och ilska. Kopplat till behov av att bli behandlad med respekt och värdighet. Kraft att förändra det som inte fungerar
  • Oro/rädsla. Kopplat till behov av trygghet och tröst

Vet du vilken anknytningsstil du faller inom? Om inte, testa dig HÄR innan

Inför samtalet: Välj ut ett tema eller fråga som du vill utforska djupare så det finns en tydlig intention med sessionen. Sitt på en ostörd plats och ge dig själv några lugna minuter innan samtalet så att du hinner samla dig och hitta fokus.

Om Relates psykolog Josefine Yrjans

Josefine har ett stort intresse för kärlekens psykologi. Hur vi samspelar, kommunicerar och skapar känslomässiga band till varandra. Det vill säga hur vi ”gör kärlek”. Vad som främjar och vad som hämmar.

Josefine har under flera år jobbat terapeutiskt med par, familjer och enskilda individer. Och sett hur relationer och dess kvalité alltid finns med som en central del av en människas liv och välmående. Många av oss har inte fått tillräcklig vägledning, sett eller fått erfara hur man skapar och bibehåller tillitsfulla, autentiska och närande relationer. Hon vill därför bidra med att göra psykologisk kunskap mer tillgänglig och visa på färdigheter och förhållningssätt som hjälper oss att fördjupa våra relationer och utvecklas som människor. 

Mer om Josefine hittar du på hennes hemsida Eller kika in när hon pratar om kärlek och anknytning på Youtube

Du kan endast boka ett gratis coaching tillfälle. Om du vill fortsätta att få stöd i din förändringsprocess så kan du boka ett coachingpaket på 5 tillfällen med Josefine. Investering 6500kr (ex. moms). Sessionerna är 60min långa Sker online eller om du bor i Skåne är du välkommen till min mottagning i Malmö. Boka genom att skriva till Josefine på josefine.legpsykolog@gmail.com