Träffa någon på djupet

Träffa rätt partner baserat på dina värderingar - ett mer meningsfullt sätt att dejta.

Relate Date

Dejta på dina värderingar

Relate Date
Relate Date

"Härligt med att annat koncept! Känns mer seriöst och blir mer fokus på personen. Inget tidsfördriv av swipande."

"Har en väldigt bra känsla spontant, känns tryggt, respektfullt och uppmuntrar till tryggare och djupare kontakt. Med mindre stress, mer fokus - mindre scroll."

"I love knowing about my potential matches values. ✨"

"Relate är den bästa och mest värdiga dejtingappen jag använt hittills och männen jag chattar med är fina."

Relate Date är Sveriges nya dejtingalternativ för oss som är trötta på det ytliga svajpandet och vill ha ett bättre och mer meningsfullt sätt att få djupare kontakt med andra singlar som söker en långsiktig relation.

Relate är ett forskningsbaserat svenskt relations-bolag som vill hjälpa människor till bättre och mer meningsfulla kärleksrelationer. Genom vår podcast "Så kan det gå", artikelserier på hemsidan, och vår webinar-serie Relate Love Lab kan du lära dig att blir bättre på relationer, och så fort du träffat någon kan ni utveckla och fördjupa er kontakt och relation i appen Relate Boost. Vi har också återkommande samarbeten med coacher för att hjälpa dig förstå hur du, istället för att anpassa dig för att vara den någon söker, utgå från vad du behöver för att hitta personen som matchar dig bäst!

Vad skiljer Relate Date från andra dejtingappar?

 • Får dig att sluta swipa profiler i oändlighet
 • Gör att du förstår dig själv och andra bättre genom era värderingar
 • Får dig att fokusera på det som är viktigt för dig i en relation
 • Ger dig ett antal noga utvalda profiler varje dag
 • Hjälper dig få djupare kontakt med andra singlar
 • Uppmuntrar dig till att prata om det som är viktigt först

Hur fungerar det?

 1. Kartlägg dina värderingar

  Med hjälp av ett forskningsbaserat verktyg får du hjälp att välja ut och uttrycka dina värderingar - det som är viktigast för dig i livet.
  Varför värderingar?

 2. Nya utvalda profiler varje dag

  Varje dag skickar vi ut ett antal noga utvalda personer vi tror du kommer klicka med. Här satsar vi på kvalitet framför kvantitet!

 3. Prata om det som är viktigt

  Med värderingar som gemensam utgångspunkt blir kontakten djupare och det blir lättare att känna efter om det är en bra match. Dessutom blir samtalen mer meningsfulla, personligt utvecklande och framförallt roligare.

Varför funkar det?

Att träffa någon du delar många värderingar med betyder i princip att ni har liknande syn på hur ni vill leva era liv. Det kan bli jobbigt i längden om man är för olika. Om t.ex. den ena ständigt behöver äventyr och utforska nya saker, medan den andra mest vill känna sig trygg, koppla av och ta det lugnt.

Samtal kring värderingar ökar empati och förståelse för varandra, vilket bidrar till starkare emotionell närhet och kontakt. Samtalen hjälper dig även att både förtydliga och förankra vad som är viktigt för dig i livet. Med Relate känns varje dejt meningsfull!

Ledande relationsexperter har påvisat att gemensamma värderingar, och därmed starkare förståelse för varandra, är den mest avgörande faktorn för ett lyckligt och hållbart förhållande. Vår forskningsbaserade värderings-metodik har använts av mer än 100,000 personer där vi tydligt sett hur samtalen tar förståelse och samförstånd till nya nivåer.

Med Relate vill vi bidra till skapandet av en mer medveten, äkta och förstående värld fylld av djupare möten och relationer. En värld där fler vågar vara sig själva, där vi känner oss sedda för vem vi verkligen är och känner djup samhörighet med andra. Välkommen in i värmen!

Vad får jag för min tid och mina pengar jag lägger på Relate Date?

Genom att använda Relate Date är du med och bidrar till att leda en samhällsförändring kring hur vi ser på dejting och relationer i dagens samhälle!

I dag är vi i kontakt med fler människor än någonsin, men tyvärr är våra relationer oftast ytliga och fyllda med distraktioner. Vi missar den djupa mänskliga kontakt som ger meningsfullhet och tillfredsställelse. I Relate Date får du de bästa verktygen och kunskapen för hur du kan börja dejta bättre redan idag!

Om du väljer att köpa premium i appen går alla pengar till utveckling av våra produkter och tjänster. Vi försöker skapa en hållbar verksamhet, men vi tycker såklart att pengar inte ska stå emellan någon från att hitta kärleken. Om du skulle vilja använda den här appen men inte kan betala, så går det att skaffa en begränsad gratisversion och fortfarande vara med i förändringen kring hur vi dejtar!

Är det säkert? Hur använder ni min data?

Valuesmatch AB är ett svenskt registrerat företag som följer alla regler uppsatta i Sverige och EU i enlighet med GDPR. Sedan 2018 har vi arbetat med att koppla ihop singlar på ett säkert sätt, utan intrång och utan dataläckor. Vi jobbar proaktivt och kontinuerligt med att göra appen bättre och säkrare för din upplevelse. Och om du skulle ta bort ditt konto så raderar vi all data inom 90 dagar i enlighet med GDPR.

Del 2: Anknytning - hur påverkar det dejtinglivet?

Del 2: Anknytning - hur påverkar det dejtinglivet?

Många av oss har någon gång hört ordet anknytning och börjat fundera över sina egna anknytningsmönster. I denna artikelserie får du insikt om hur anknytning kan påverka dig, dina relationer och hur du kan förändra ditt anknytningsmönster. Del 2 av 3 handlar om hur din anknytning kan påverka ditt dejtande.
Relate
Relate
18 jan. 2023・4 min lästid
Del 1: Anknytningsmönster - vilken anknytning har du?

Del 1: Anknytningsmönster - vilken anknytning har du?

Många av oss har någon gång hört ordet anknytning och börjat fundera över sina egna anknytningsmönster. I denna artikelserie får du insikt om hur anknytning kan påverka dig, dina relationer och hur du kan förändra ditt anknytningsmönster. Del 1 av 3 handlar om hur du kan ta reda på ditt egna anknytningsmönster.
Relate
Relate
13 jan. 2023・3 min lästid