Träffa någon på djupet

Träffa rätt partner baserat på dina värderingar - ett mer meningsfullt sätt att dejta.

Relate Date

Dejting på värderingar

Relate Date
Relate Date

"Härligt med att annat koncept! Känns mer seriöst och blir mer fokus på personen. Inget tidsfördriv av swipande.

Har en väldigt bra känsla spontant, känns tryggt, respektfullt och uppmuntrar till tryggare och djupare kontakt. Med mindre stress, mer fokus - mindre scroll.

I love knowing about my potential matches values. ✨

Relate är den bästa och mest värdiga dejtingappen jag använt hittills och männen jag chattar med är fina."

Relate Date är Sveriges nya dejtingalternativ för oss som är trötta på det ytliga svajpandet och vill ha ett bättre och mer meningsfullt sätt att få djupare kontakt med andra singlar som söker en långsiktig relation.

Relate är ett forskningsbaserat svenskt relations-bolag som vill hjälpa människor till bättre och mer meningsfulla kärleksrelationer. Genom vår podcast Så Kan Det Gå, artikelserier på hemsidan, och vår webinar-serie Relate Love Lab kan du lära dig att blir bättre på relationer, och så fort du träffat någon kan ni utveckla och fördjupa er kontakt och relation i appen Relate Boost.

Varför använda Relate Date?

 • Får dig att sluta swipa profiler i oändlighet
 • Ger dig ett antal noga utvalda profiler varje dag
 • Hjälper dig få djupare kontakt med andra singlar
 • Gör att du förstår dig själv och andra bättre genom era värderingar
 • Får dig att fokusera på det som är viktigt för dig i en relation
 • Uppmuntrar dig till att prata om det som är viktigt först

Hur fungerar det?

 1. Kartlägg dina värderingar

  Med hjälp av ett forskningsbaserat verktyg får du hjälp att välja ut och uttrycka dina värderingar - det som är viktigast för dig i livet.
  Varför värderingar?

 2. Nya utvalda profiler varje dag

  Varje dag skickar vi ut ett antal noga utvalda personer vi tror du kommer klicka med. Vi börjar med 15, med premium får du 30.

 3. Prata om det som är viktigt

  Med värderingar som gemensam utgångspunkt blir kontakten djupare och det blir lättare att känna efter om det är en bra match. Dessutom blir samtalen mer meningsfulla, personligt utvecklande och framförallt roligare.

Varför funkar det?

Att träffa någon du delar många värderingar med betyder i princip att ni har liknande syn på hur ni vill leva era liv. Det kan bli jobbigt i längden om man är för olika. Om t.ex. den ena ständigt behöver äventyr och utforska nya saker, medan den andra mest vill känna sig trygg, koppla av och ta det lugnt.

Samtal kring värderingar ökar empati och förståelse för varandra, vilket bidrar till starkare emotionell närhet och kontakt. Samtalen hjälper dig även att både förtydliga och förankra vad som är viktigt för dig i livet.

Ledande relationsexperter har påvisat att gemensamma värderingar, och därmed starkare förståelse för varandra, är den mest avgörande faktorn för ett lyckligt och hållbart förhållande. Vår forskningsbaserade värderings-metodik har använts av mer än 100,000 personer där vi tydligt sett hur samtalen tar förståelse och samförstånd till nya nivåer.

Med Relate vill vi bidra till skapandet av en mer medveten, äkta och förstående värld fylld av djupare möten och relationer. En värld där fler vågar vara sig själva, där vi känner oss sedda för vem vi verkligen är och känner djup samhörighet med andra. Välkommen in i värmen!

Vad kostar det?

Du kan använda Relate helt kostnadsfritt och få 15 noggrant utvalda profiler varje dag, chatta med dom du matchar och allt som det innefattar. Med premium får du 30 profiler varje dag där du även kan sätta mer avancerad filtrering på de du får som t.ex. värderingar, vanor, barn, etc. Du kan dessutom se alla som redan har relaterat till dig, se om dina meddelanden blivit lästa, och ett antal andra trevliga förmåner i appen från 95 kr/månad.

Är det säkert? Hur använder ni min data?

Valuesmatch AB är ett svenskt registrerat företag som följer alla regler uppsatta i Sverige och EU i enlighet med GDPR. Sedan 2018 har vi arbetat med att koppla ihop singlar på ett säkert sätt, utan intrång och utan dataläckor. Vi jobbar proaktivt och kontinuerligt med att göra appen bättre och säkrare för din upplevelse. Och om du skulle ta bort ditt konto så raderar vi all data inom 90 dagar i enlighet med GDPR.

Hur konsumtionstänket kan påverka ditt dejtande

Hur konsumtionstänket kan påverka ditt dejtande

Dejtar du singlar eller konsumerar du singlar? Läs mer om exemplet kring singles day följt av 3 tips för att minska konsumtionstänket när du dejtar.
Philip Jonzon Jarl
Philip Jonzon Jarl
17 nov. 2022・3 min lästid
Rädslor i otrygga anknytningar

Rädslor i otrygga anknytningar

Vet du vilka rädslor som finns hos de olika anknytningarna? Känner du igen dig i något av de? Missa inte tipsen för hur du kan bli mer trygg!
Relate
Relate
25 nov. 2022・2 min lästid